Kies een tennisles:

Jack Engelaar is al 31 jaar full-time tennisleraar en in het bezit van een AenB-licentie. Van de 31 jaar is hij 17 jaar verbonden aan TV Keltenwoud. De eerste tijd was dit in loondienst en vanaf 2009 is dit op
zelfstandige basis met de Bennekomse Tennis Opleiding (BTO). Hij is verantwoordelijk voor de organisatie en administratie van de BTO en de contacten met TV Keltenwoud. Tevens het aansturen en begeleiden van het
trainers team horen tot zijn verantwoordelijkheden.

Naast tennisleraar heeft Jack ook de padel cursus gedaan en is daarmee een van de eerste padel trainers van Nederland. Voor meer info zie www.poengelaar.nl. Jack heeft in het verleden bij de eerste 60 van Nederland gestaan op de ranglijst. Ook op latere leeftijd tweede op de ranglijst 45 plus. Tot vorig jaar heeft Jack nog hoofdklasse heren het hoogste niveau op de zondag 35 plus gespeeld. Op 46 jarige leeftijd heeft Jack nog een tijdje niveau 2 gehad wat tamelijk zeldzaam is op deze leeftijd.

Hoogste competitie ooit is eerste klas gemengd op de zondag geweest. Door de drukke werkzaamheden heeft Jack weinig tijd om nog wedstrijden te spelen o.a. door de tennislessen en de organisatie van de BTO.

Naast BTO stuurt Jack nog een tennisschool aan nl. TSE. Naast deze opleidingen is er nog een padel opleiding bij gekomen.  Dat betekent nog meer werk aan de winkel, maar dat is Jack wel toevertrouwd.

Sonja Ooijendijk is al 10 jaar fulltime tennislerares en is in het bezit van een A-licentie. Van de 10 jaar is zij al verbonden aan TV Keltenwoud. De eerste tijd was dit in loondienst en vanaf 2009 is dit op zelfstandige basis Bennekomse Tennis Opleiding (BTO). Zij is verantwoordelijk voor werving jeugdleden BTO en contacten binnen de vereniging met de jeugdcommissie.

Als tennisspeelster heeft Sonja veel resultaten behaald in 3 toernooien. Hoogste competitie niveau was zondag gemengd 2e klasse. Verder heeft zij de finale damesdubbel A gehaald en dit jaar bij de Nationale Tenniskampioenschappen Veteranen de halve finale. Tevens heeft zij een meisjes team getraind en begleid die Gelders Kampioen zijn geworden en in 2010 de finale hebben gehaald.

Zij hoopt nog meer mensen enthousiast te kunnen maken voor de tennissport.