Start wintertraining BTO/POE op TV Keltenwoud

Vanaf 30 september 2019 starten de wintertrainingen bij de BTO weer.

De verschillende mogelijkheden staan op de BTO site www.btotennis.nl. De tennislessen kunnen worden opgegeven tot 18 september.

Er wordt ook deze winter in de tennishal getraind maar er zijn ook mogelijkheden om buiten te trainen. Vooral voor de training in de hal wil ik graag de formulieren zo snel mogelijk terug voor de in te huren banen.

Alle jeugdtrainingen die in groepsverband zijn gaan in principe naar binnen.

Als er binnen wordt getraind is lidmaatschap van de vereniging niet nodig. Indien er buiten getraind wordt is lidmaatschap wel noodzakelijk.

De senioren hebben de keuze om binnen of buiten te trainen. Indien je training binnen wilt volgen dan moet je er snel bij zijn omdat zeker in de avond de keuze beperkt is.

Tevens is er de mogelijkheid om in te schrijven voor padellessen de snelst groeiende sport in Nederland. Er kan ingeschreven worden via www.poengelaar.nl. Er kan ook een mail worden gestuurd naar info@poengelaar.nl voor vragen en opmerkingen.

Zijn er nog vragen over de tennislessen kan er altijd contact worden opgenomen via de mail nl. info@btotennis.nl of er kan telefonisch contact worden gezocht via Jack Engelaar 06-20953491.

Met vriendelijke groet,

BTO/POE.

TENNIS/PADEL DAGKAMP BTO / TSE / POE 2019

Beste kinderen en ouders,

Wegens succes van vorig jaar organiseren BTO( Bennekomse Tennis Opleiding) TSE(Tennisschool Engelaar) en POE(Padel Opleiding Engelaar) voor de achste keer deze zomer een tennis en padel kamp op TV Keltenwoud. Deze mooie locatie met alle moderne voorzieningen zijn perfect voor dit kamp omdat de activiteiten altijd doorgang kunnen vinden door de prachtige tennishal.

Het zwaartepunt ligt op tennis maar er zullen ook andere activiteiten plaatsvinden zoals hockey, speedminton, partijtje voetbal, basketbal, frisbee etc. Net als vorig jaar nemen we ook de sport Padel mee in het kamp. Dit is een kruising tussen tennis en squash waarbij ook de omliggende wanden worden gebruikt.

Wil je alvast kijken wat deze sport inhoudt kijk dan op YouTube om een indruk te krijgen van deze flitsende sport met een hoge fun factor. Daarnaast hebben wij natuurlijk het mooie verwarmde zwembad de vrije slag naast TV Keltenwoud liggen zodat we ook kunnen zwemmen. Dus badkleding meenemen!

Wij organiseren dit voor de leeftijd van 7 jaar t/m 18 jaar. Het programma start om 9.00 uur. Iedere dag zal er een lunch verzorgd worden. Tussendoor zullen er allerlei lekkernijen voorbij komen. Voor iedere dag zijn er prijzen
beschikbaar dus niemand gaat met lege handen naar huis. De dag eindigt om 16.30 uur waarna de kinderen gewoon naar huis gaan om te slapen. De data zijn maandag 26, dinsdag 27 en woensdag 28 augustus. De kosten zijn € 150,- per kind voor 3 dagen!

Kinderen van buitenaf kunnen zich ook inschrijven. Dus heb je als deelnemer een vriend, vriendin of familielid, nodig ze dan uit om samen met jou mee te doen! De trainingen zullen worden gegeven door gediplomeerde tennis en padel leraren! Spreekt jullie dit aan schrijf dan voor 22 juli in via www.btotennis.nl of www.tsetennis.nl Het formulier Inleveren bij desbetreffende trainer mag ook. Het kamp gaat door vanaf 20 kinderen!

JUST DO IT !!!!!

Heeft U vragen neem dan contact op met Jack Engelaar 06-20953491 of info@btotennis.nl / info@tsetennis.nl.

Met sportieve groeten,
BTO, TSE EN POE.

INSCHRIJVEN VOOR DE TENNISLESSEN IN DE ZOMER 2019

Beste leden van TV Keltenwoud en BTO,

Vanaf 25 maart beginnen de nieuwe serie tennislessen weer. Op de website van BTO www.btotennis.nl staan de verschillende mogelijkheden om in te schrijven.

De sluiting is 5 maart maar de formulieren hebben wij graag zo snel mogelijk terug om een goede indeling te maken.

In de voorjaars- en zomervakantie gaan de tennislessen grotendeels niet door. De roosters van de diverse trainers komen eind maart op www.btotennis.nl te staan.

Het inschrijven kan via de website www.btotennis.nl of u kunt het formulier downloaden, uitprinten en opsturen per post naar J. Engelaar,  Aardbeivlinder 56, 4007 HB Tiel.

Zijn er nog vragen dan kunt u altijd contact opnemen met Jack Engelaar 06-20953491 of mailen naar info@btotennis.nl

Is er belangstelling om  padel trainingen te volgen kijk dan op www.poengelaar.nl of mail naar info@poengelaar.nl

Vanaf 19 maart is de indeling te zien op www.btotennis.nl

Met vriendelijke groeten,

Jack Engelaar

Sonja Datema

Julian Vink

Start wintertraining BTO op TV Keltenwoud

Vanaf 1 oktober 2018 starten de wintertrainingen bij de BTO weer. De verschillende mogelijkheden staan op de BTO site www.btotennis.nl.

De tennislessen kunnen worden opgegeven tot 10 september.
Er wordt ook deze winter in de tennishal getraind maar er zijn ook mogelijkheden om buiten te trainen. Vooral voor de training in de hal wil ik graag de formulieren zo snel mogelijk terug voor de in te huren banen.

Alle jeugdtrainingen die in groepsverband zijn gaan in principe naar binnen. Als er binnen wordt getraind is lidmaatschap van de vereniging niet nodig. Indien er buiten getraind wordt is lidmaatschap wel noodzakelijk.

De senioren hebben de keuze om binnen of buiten te trainen. Indien je training binnen wilt volgen dan moet je er snel bij zijn omdat zeker in de avond de keuze beperkt is. Tevens is er de mogelijkheid om in te schrijven voor padellessen de snelst groeiende sport in Nederland. Er kan ingeschreven worden via www.poengelaar.nl. Er kan ook een mail worden
gestuurd naar info@poengelaar.nl voor vragen en opmerkingen.

Zijn er nog vragen over de tennislessen kan er altijd contact worden opgenomen via de mail nl. info@btotennis.nl of er kan telefonisch contact worden gezocht via Jack Engelaar 06-20953491.

Met vriendelijke groet,
BTO