Start wintertraining BTO/POE op TV Keltenwoud

Vanaf 1 oktober 2021 starten de wintertrainingen bij de BTO weer De verschillende mogelijkheden staan op de BTO site www.btotennis.nl. De tennislessen kunnen worden opgegeven tot 20 september. Er wordt ook deze winter in de tennishal getraind maar er zijn ook mogelijkheden om buiten te trainen. Vooral voor de training in de hal wil ik graag de formulieren zo snel mogelijk terug voor de in te huren banen.

Alle jeugdtrainingen die in groepsverband zijn gaan in principe naar binnen. Als er binnen wordt getraind is lidmaatschap van de vereniging niet nodig. Indien er buiten getraind wordt is lidmaatschap wel noodzakelijk.

De senioren hebben de keuze om binnen of buiten te trainen. Indien je training binnen wilt volgen dan moet je er snel bij zijn omdat zeker in de avond de keuze beperkt is.

Tevens is er de mogelijkheid om in te schrijven voor padellessen de snelst groeiende sport in Nederland. Er kan ingeschreven worden via www.poengelaar.nl. Er kan ook een mail worden gestuurd naar info@poengelaar.nl voor vragen en opmerkingen.

Zijn er nog vragen over de tennislessen kan er altijd contact worden opgenomen via de mail jack@btotennis.nl of er kan telefonisch contact worden gezocht via Jack Engelaar 06-20953491.

Met vriendelijke groet,

BTO/POE