TENNISDAGKAMP BTO en TSE 2013

Beste kinderen en ouders,

Wegens succes van vorig jaar organiseren BTO( Bennekomse Tennis Opleiding) en TSE(Tennisschool Engelaar) voor de tweede keer deze zomer een tenniskamp op TV Keltenwoud. Deze mooie locatie met alle moderne voorzieningen zijn perfect voor dit kamp omdat  de activiteiten altijd doorgang kunnen vinden door de prachtige tennishal.

Het zwaartepunt ligt op tennis maar er zullen ook andere activiteiten plaatsvinden zoals hockey, speedminton, partijtje voetbal etc.

Daarnaast hebben wij natuurlijk het mooie verwarmde zwembad de vrije slag naast TV Keltenwoud  liggen zodat we ook kunnen zwemmen.  Dus badkleding meenemen!

Wij organiseren dit  voor de leeftijd van 9 jaar t/m 17 jaar.

Het programma start om 8.30 uur met een gezamenlijk ontbijt.  Ook zal er een lunch geserveerd worden ,  dit  in samenwerking met Turgay Urganci  onze pachter.  De dag eindigt om 16.30 uur waarna de kinderen gewoon naar huis gaan om te slapen.  De data  zijn maandag 26 ,dinsdag 27 en woensdag 28 augustus 2013.  De kosten zijn € 125,- per kind voor 3 dagen!!

Kinderen van buitenaf kunnen zich ook inschrijven.  Dus heb je als deelnemer een vriend, vriendin of familielid, nodig ze dan uit om samen met jou mee te doen!

De trainingen zullen worden gegeven door gediplomeerde tennisleraren!

Spreekt  jullie dit aan schrijf dan voor 8 juli 2013 in via  info@btotennis.nl  of  jengelaar@live.nl     ( of lever het in bij de desbetreffende trainer).    Het kamp gaat door vanaf 20 kinderen !!

JUST DO IT !!!!!  Heeft U vragen  neem dan contact op  met Jack Engelaar 06-20953491

Sportieve groet, BTO en TSE

Download het formulier: Tennisdagkamp 2013