TENNISDAG KAMP BTO en TSE 2014

Beste kinderen en ouders,

Wegens succes van vorig jaar organiseren BTO( Bennekomse Tennis Opleiding) en TSE(Tennisschool Engelaar) voor de derde keer deze zomer een tenniskamp op TV Keltenwoud. Deze mooie locatie met alle moderne voorzieningen zijn perfect voor dit kamp omdat de activiteiten altijd doorgang kunnen vinden door de prachtige tennishal.

Het zwaartepunt ligt op tennis maar er zullen ook andere activiteiten plaatsvinden zoals hockey, speedminton, partijtje voetbal, basketbal, frisbee etc. Daarnaast hebben wij natuurlijk het mooie verwarmde zwembad de vrije slag naast TV Keltenwoud liggen zodat we ook kunnen zwemmen. Dus badkleding meenemen!

Wij organiseren dit voor de leeftijd van 8 jaar t/m 18 jaar. Het programma start om 9.00 uur. Iedere dag zal er een lunch geserveerd worden. Tussendoor zullen er allerlei lekkernijen voorbij komen. Voor iedere dag zijn er prijzen beschikbaar en niemand gaat met lege handen naar huis. De dag eindigt om 16.30 uur waarna de kinderen gewoon naar huis gaan om te slapen. De data zijn maandag 25 ,dinsdag 26 en woensdag 27 augustus 2014. De kosten zijn € 125,- per kind voor 3
dagen!!

Kinderen van buitenaf kunnen zich ook inschrijven. Dus heb je als deelnemer een vriend, vriendin of familielid, nodig ze dan uit om samen met jou mee te doen! De trainingen zullen worden gegeven door gediplomeerde tennisleraren!

Spreekt jullie dit aan schrijf dan voor 7 juli 2014 in via www.btotennis.nl of www.tsetennis.nl Het formulier Inleveren bij desbetreffende trainer mag ook. Het kamp gaat door vanaf 20 kinderen !! Download het formulier: Tennisdagkamp 2014 tse bto

JUST DO IT !!!!!

Heeft U vragen neem dan contact op met Jack Engelaar 06-20953491.

Sportieve groet, BTO EN TSE!